Tarima exterior de fusta.

Tenim tota mena de tarimes d’exterior per donar un nou look al teu projecte

Varietat.

Les tarimes flotants exteriors de fusta solen ser de, bàsicament, dos tipus de fusta: d’una banda la fusta de pi, i de l’altra, les fustes tropicals com  l’ipé o l’iroko.

Fostes tropicals.

Les fustes tropicals es caracteritzen per la seva gran resistència i els seus colors vermellosos, per això, a nivell estètic són la millor opció. L’acabat d’aquestes sol ser oliat, i perquè llueixi sempre perfecta cal un manteniment anual.

Fusta de pi.

En el cas de la fusta de pi, aquesta ve tractada amb autoclau per evitar que les inclemències del temps la podreixin o envelleixin prematurament. El pi no es caracteritza per la seva gran resistència i estabilitat, per això cal tractar-lo, que li confereix un aspecte verdós, que amb el pas del temps es torna gris.

Muntatge.

El sistema de muntatge de les tarimes exteriors es duu a terme mitjançant llistons anivellats que rebran la tarima encadellada a testa amb una fixació oculta (la forma de la tarima impedeix que es vegi la grapa) o bé amb grapa vista.

Fustàlia té una àmplia experiència en la col·locació de tarimes flotants (o decks) i ofereix un servei de manteniment per a les fustes oliades.

.

Fustes tropicals

Gran resistència i els seus colors vermellosos, per això, a nivell estètic són la millor opció

Professionalitat

Fustàlia té una àmplia experiència en la col·locació de tarimes flotants (o decks) i ofereix un servei de manteniment per a les fustes oliades.

Fusta de pi

Tractada amb autoclau per evitar que les inclemències del temps la podreixin o envelleixin prematurament. El pi no es caracteritza per la seva gran resistència i estabilitat

Les millors tarimes de fusta per a exteriors.

Demana pressupost
close slider

  Demana ja el teu pressupost

  ConstructoraArquitecteInterioristaParticular

  Nom (requerido)

  Email (requerido)

  Telèfon

  Missatge

  Adjuntar PDF o imatge