Política de privadesa

GP Fustalia S.L, garanteix la privadesa de les dades de caràcter personal aportades, segons la LOPD. La visita a aquest website no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix, no obstant durant la visita és possible que se sol·licitin dades de caràcter personal a través de formularis.

Dites dades seran utilitzades per contestar la sol·licitud per la seva part realitzada i per a l’enviament de la mateixa, també seran utilitzades per enviar informació de la nostra empresa i serveis per qualsevol mitjà de comunicació, en enviar-nos aquest formulari vostè està acceptat explícitament la recepció dels mateixos, en cas que no desitgés rebre la nostra informació, únicament hauria d’enviar un correu electrònic sol·licitant la baixa del nostre servei informatiu a comercial@fustalia.es, les seves dades personals formaran part del fitxer clients, el destinatari i responsable del fitxer i del seu tractament és: GP Fustalia SL, amb domicili fiscal al Carrer Molí de Baro 6-A, Pol.Ind. Grab, 08758 Cervelló, BARCELONA, on podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant escrit a l’adreça abans indicada incloent-hi còpia del DNI o document identificatiu equivalent.

La negativa a proporcionar les dades suposarà la no prestació o la impossibilitat d’accedir al servei per als que eren sol·licitats. Teniu dret a rebre resposta de qualsevol pregunta, consulta o aclariment que us sorgeixi derivada d’aquest formulari. En el supòsit que aporteu les vostres dades a través d’un missatge de correu electrònic, aquest formarà part del mateix fitxer la finalitat del qual serà la gestió de la sol·licitud o comentari que ens realitza, sent aplicables la resta d’extrems indicats al paràgraf anterior.

Totes les vostres dades seran donades de baixa definitivament de la nostra base de dades pels motius següents: 1r- a petició seva. 2º- quan hagin deixat de ser necessaris per als fins que van motivar la seva recollida. Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili del propietari del lloc web.

Demana pressupost
close slider

  Demana ja el teu pressupost

  ConstructoraArquitecteInterioristaParticular

  Nom (requerido)

  Email (requerido)

  Telèfon

  Missatge

  Adjuntar PDF o imatge